FAQ

Meest voorkomende vragen en antwoorden

Een bus gaat ongeveer 50 a 60 keer mee. 

Zelfs na het gebruik van de bus blijft het een gesloten systeem. Knetterzeep is getest voor de officiële testperiode om van goede kwaliteit te zijn voor minimaal 3 jaar, wat niets zegt over de periode daarna. Belangrijk om te weten is dat de bus niet mag bevriezen.

Knetterzeep is dermatologisch getest met de uitkomst van “onschadelijk voor de huid”. Daarnaast is het getest op veilig gebruik met betrekking tot de Cosmetica Wet (1223/2009 / EG).

U kunt alle beschikbare varianten bekijken op onze productlijn pagina.

Knetterzeep heeft als doel de handwasvaardigheden en de frequentie van het handenwassen te verbeteren. We bieden ook een workshopschema aan die kan worden gebruikt om een ​​zeer mooie  en interactieve workshop te kunnen geven voor bijvoorbeeld op scholen.

We bieden gratis digitale diploma’s aan scholen of organisaties die een diploma als beloning willen geven, bijvoorbeeld in combinatie met de workshop. Voor meer informatie kunt u rechtstreeks contact met ons opnemen door een e-mail te sturen naar <a href=”mailto:info@knetterzeep.nl”>info@knetterzeep.nl</a>

Knetterzeep kan het beste op kamertemperatuur worden bewaard. Het geeft het beste effect bij gebruik.

Kinderen moeten Knetterzeep gebruiken onder toezicht van een volwassene, omdat het niet in combinatie met vuur mag worden gebruikt, het onder druk staat en het brandbaar is. Bijvoorbeeld, zoals veel soorten haarlakken, deodoranten en toiletsprays.

Als u geïnteresseerd bent in Knetterzeep, kunt u rechtstreeks contact met ons opnemen door een e-mail te sturen naar info@knetterzeep.nl

Knetterzeep wil bijdragen aan het verbeteren van handen wassen en het leren daarvan door het leuk te maken.